Veidekke ASA: Bygger flere boliger for Neptune i Oslo

06.07.2016

Neptune Properties AS har gitt Veidekke Entreprenør AS oppdraget med å oppføre også andre byggetrinn av boligprosjektet Holtet Horisont i Oslo. Oppdraget er en totalentreprise som omfatter 47 leiligheter og et underjordisk garasjeanlegg. Kontraktssummen utgjør 121 millioner kroner ekskl. mva.

Veidekke skal i trinn to oppføre fire bygg på fire etasjer med 47 romslige 3- og 4-romsleiligheter samt unike toppleiligheter med store takterrasser. Leilighetene varierer i størrelse fra 65 m2 til den største toppleiligheten på 117 m2. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av puss og teglstein med noen detaljer i tre.

Neptune har allerede avtale med Veidekke om bygging av Holtet Horisont I som er det første byggetrinnet i prosjektet. De to byggetrinnene består totalt av 86 leiligheter, med en samlet kontraktssum på ca. 232 millioner kroner. Det har vært stor interesse for prosjektene, og det er allerede solgt 42 leiligheter totalt. Eksisterende bygg på tomten planlegges revet i løpet av sommeren, mens selve byggearbeidene forventes å være i gang i løpet av tredje kvartal 2016.

- Neptune Properties har cirka 1.200 boliger under utvikling i Oslo. Prosjektet Holtet Horisont er et fremtidsrettet boligprosjekt med moderne leiligheter i et av Oslos prioriterte fortettingsområder. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi allerede har etablert med Veidekke i den innledende fasen på byggetrinn 1, og er selvsagt svært tilfreds med at vi har fått samlet begge byggetrinnene hos en så stor og anerkjent entreprenør, sier adm. dir. Tore Økseter.

Mer informasjon om prosjektet: www.holtethorisont.no

 

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Veidekke Sean Paul Holter Jones, tlf. 95 12 03 35, sean.jones@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf. 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Adm. dir. Tore Økseter i Neptune Properties, tlf 918 418 61, tore@npas.no

 

Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12.
 
Illustrasjon Neptune HoltetThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Veidekke ASA via Globenewswire

HUG#2026390
Siste nytt